Mikro

Kære forældre

Når spejderne går i 0.-1. klasse, kaldes de mikrospejdere.
Vi mødes søndag fra kl. 10.00 - 12.00 1-2 gange om måneden.

Aktiviteter

De fleste af vores aktiviteter foregår udendørs. Vi kan godt lide at udforske naturen og pirre nysgerrigheden. Vi er udenfor på alle vores møder, så husk tøj efter årstiden. Som mikrospejdere lærer vi bl.a. at bruge en kniv, vi øver os på at tænde et bål og at være modige på et aftenløb. Vi tager også på weekendture og sommerlejre, hvor vi selv rejser teltet og sover i vores egen sovepose

Forældre til møderne

Generelt til møderne har vi oplevet at der har være forældre til stede af forskellige årsager. Dette ser vi helst ikke, da mikroerne er en gren hvor møderne forgår uden forældre, for at de kan få en hyggelig oplevelse sammen med de andre, og så de kan tilvende sig tiden i de andre grene hvor der bl.a. er længere ture uden forældre. Derfor opfordrer vi til at i kommer og afleverer jeres børn og så henter dem igen når mødet/turen er slut.

Hvis der skulle være særlige forhold der gør at det er nødvendigt at der er en forældre tilstede, eller hvis i måske er interesseret i aktiviteterne der bliver lavet, så kontakt en mikroleder og så laver vi en aftale her om.

Husk at melde afbud hvis barnet ikke kan komme til møde.

Hilsen mikrolederne
Heidi, Jeppe, Kasper, Marianne, Mette og Olga

Bemærk: Mikroerne har i øjeblikket venteliste for nye medlemmer.

Kontakt

Kontakt til mikrolederne kan ske til mikro@skovgruppen.dk

Kontakt vedr. medlemsskab skal ske til medlem@skovgruppen.dk