Mini

minierMinigrenen mødes tirsdage fra kl. 18.00 - 20.00. Det kan være hårdt efter en lang dag i skole og SFO, at sidde stille. Derfor skal programmet til et mini-møde være sjovt, spændende og aktiverende. Man kan godt øve nogle knob og besnøringer eller snakke om signaturer på et kort, men programmet skal brydes af en sang eller en leg og fortsætte med at teorien anvendes i praksis.

Learning by doing

I spejderbevægelsen anvender vi et gammelt, men holdbart spejderprincip: Learning by doing. Vi kan godt fortælle om eller vise hvordan man lægger en forbinding på et sår, men det er først når spejderen prøver på egen hånd, at færdigheden tilegnes.

Medbestemmelse og ansvar

Minispejdere er fulde af nysgerrighed og gåpåmod. De har en holdning og vi forsøger som ledere at inddrage dem i beslutningerne. De praktiske opgaver på møder og ture løses af ledere og spejdere i fællesskab. Der er børn der aldrig har skrællet en kartoffel eller anvendt en dåseåbner. Hos os får de lov at bestemme menuen på turen, og vi hjælpes ad med madlavningen. Herigennem opbygger vi medbestemmelse og ansvarlighed.

På turene skejer vi ud og minierne får lov til lidt mere end de må derhjemme. Vi kan godt lide at være lidt skøre, f.eks. den gang vi lavede en miniweekend, hvor alt handlede om ... nå ja ... lort.

Kom og brænd dit snobrød med os.

Tjek og lækker

Minilederne Henning, Jeppe, Ole, Maja, Maria, Ash og Mikkel

Kontakt

Kontakt til afdelingen kan ske til mini@skovgruppen.dk.

Kontakt vedr. medlemskab skal ske til  medlem@skovgruppen.dk.