Om Skovgruppen

To spejdere med en skål med snobrødsdejSkovgruppen er en del af Det Danske Spejderkorps. Vi er eksperter i friluftsliv og som spejder får du sjove og udviklende oplevelser for livet.

Skovgruppen er en af Vestegnens største spejdergrupper. Vi holder til i Albertslund og har et stort netværk af frivillige ledere. Vi holder til i dejlige omgivelser på Langagergård ved Herstedvester, direkte ud til Vestskoven, som året rundt danner rammen om en stor del af vores aktiviteter.
Vi har aktiviteter for piger og drenge i alle aldersgrupper fra 3-23 år, og optager nye spejdere i gruppen gennem hele året. Vi oplever dog i perioder stor søgning fra nye medlemmer, og der kan desværre derfor til tider opstå venteliste. Men der er altid mulighed for – som minimum – at blive skrevet på venteliste. Så hvis du har mod på udfordringer og oplevelser i verdensklasse, så kontakt os for at blive medlem.

Bliv leder

Det kan også være at du har lyst til at være spejderleder sammen med os? Du behøver ikke at have spejdererfaring, for du lærer det nødvendige hen ad vejen. Desuden har Det Danske Spejderkorps en lang række kurser, der kan give dig værktøjerne til at udfylde din lederrolle. Du skal til gengæld kunne lide at være sammen med børn og være udenfor og blive lidt beskidt en gang imellem.
Som leder i Skovgruppen er dine børn garanteret medlemskab, uanset evt. venteliste.

Skriv eller ring til en af vores gruppeledere på gl@skovgruppen.dk og hør nærmere.