Senior

mad over bålKlan Narnia

Seniorgrenen er afdelingen for gruppens ældste spejdere. Afdelingen hedder Klan Narnia, opkaldt efter de karakteristiske lamper ved indgangen til Langagergård. Seniorspejderne tilrettelægger selv deres aktiviteter og afgør selv hvilke arbejdsmetoder og hvilken ledelsesform, der skal præge seniorernes arbejde. De fleste seniorer har været spejdere i mange år, og det er navnlig i denne alder, at spejdererfaringen kan komme i anvendelse gennem vilde projekter, hvor kun fantasien sætter grænsen.

Afdelingen hedder en klan og der er et stort samarbejde med øvrige klaner i nabokommunerne. Generelt fylder spejdernetværket uden for gruppens grænser meget for seniorspejderne. Også den internationale dimension får en betydning gennem ture og lejre i udlandet og der er masser af muligheder for fysiske og mentale udfordringer gennem de mange adventurespejd-løb i DDS.

Seniorerne i Skovgruppen har udpeget en klanleder og de unge er generelt sikret en stor indflydelse i gruppen, gennem direkte repræsentation i Skovgruppens bestyrelse.

Ønsker du at kontakte klanen kan du skrive til klanledelsen på klan@skovgruppen.dk.

Kontakt vedr. medlemskab skal ske til medlem@skovgruppen.dk.